Games en spellen

Nelke & the Legendary Alchemists Ateliers of the New World

Nelke, de hoofdpersoon, is een zeer nieuwsgierige jonge edelvrouw. Na een zekere ontwikkeling werd zij benoemd tot gouverneur van… lees meer

€ 22,99
Bezoek de webwinkel  

Productinformatie

Nelke, de hoofdpersoon, is een zeer nieuwsgierige jonge edelvrouw. Na een zekere ontwikkeling werd zij benoemd tot gouverneur van het grensdorp Westbald. Hoewel ze in eerste instantie worstelt met haar plichten om het dorp te ontwikkelen, bieden legendarische alchemisten van vroegere titels in de serie 'Atelier' haar hun hulp aan.

Deze game bevat een all-star cast van legendarische alchemisten uit eerdere titels in de serie 'Atelier'!
Door nieuwe kanten van personages af te beelden wanneer ze elkaar voor de eerste keer ontmoeten, evenals onverwachte relaties tussen de personages en meer, overschrijdt de titel de grenzen met zijn droomopstelling van personages.

Om Westbald te ontwikkelen, moet ze eerst een klein winkeltje openen en aan haar taak beginnen om het dorp te laten groeien.
Daarna moet ze het geld dat ze verdient uit haar winkel gebruiken om nieuwe gebouwen en faciliteiten te maken, mensen aan te trekken in haar charmante dorp terwijl het zich ontwikkelt.

Nelke gaat op onderzoek uit in de omgeving van Westbald om te zoeken naar de '' Sage Relic '' en materialen te verzamelen. Vorm een groep van legendarische alchemisten en vecht met monsters wanneer dat nodig is, terwijl je ernaar streeft het land te ontwikkelen.

Producteigenschappen

Productnummer1148881578
Productgroep PlayStation 4
EAN code 5060327535017
Tags Nelke---the-Legendary-Alchemists-Ateliers-of-the-New-World
Gevonden bij NedGame.com
Meer informatie en eigenschappen van dit product zijn op de verkooppagina te vinden.