3044 producten gevonden

Eten en drinken

Jura waterfilter blue

Dit waterfilter beschermt uw Jura espresso apparaat door het water te zuiveren van kalk, chloor en andere ongewenste stoffen. Dit is beter voor uw espressoapparaat en komt ook de kwaliteit van de koffie ten goede. Het gebruik van een waterfilter in uw espressomachine garandeert vers gefilterd, heerlijk smakend water voor uw koffie en thee op ieder moment van de dag. Het filter heeft een capaciteit van 50 liter, ongeveer 400 koppen koffie, of bij regelmatig gebruik om de 2 maanden vervangen. Let op: Het gaat hier niet om de originele Claris waterfilter, maar om een waterfilter dat compatible is met Jura epresso apparaten. Het functioneert exact hetzelfde, ziet er hetzelfde uit, het enige verschil is de verpakking en de prijs.

€8,95

Koffievergelijk.nl

Pure Tea navulverpakking B

De thee van Pure Tea is 100% biologisch, dus zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Het is belangrijk om de thee 3 tot 5 minuten te laten trekken voor het beste resultaat.

€16,95

Koffievergelijk.nl

Fair Trade Original Aroma snelfilter 1000 gram

Fair Trade staat voor eerlijke koffie. Gericht op het verbeteren van de positie van kleine koffieboeren en hun coorperaties in Latijns-Amerika en Afrika. Met eerlijke handelsvoorwaarden en een ontwikkelingspremie.

€11,95

Koffievergelijk.nl

Jura Claris Blue waterfilter

Een waterfilter beschermt uw Jura espresso apparaat door het water te zuiveren van kalk, chloor en andere ongewenste stoffen. Dit is beter voor uw espressoapparaat en komt ook de kwaliteit van de koffie ten goede. Het gebruik van een waterfilter in uw espressomachine garandeert vers gefilterd, heerlijk smakend water voor uw koffie en thee op ieder moment van de dag. Het filter heeft een capaciteit van 50 liter of bij regelmatig gebruik om de 2 maanden vervangen. Zie onderstaande video voor uitleg over de werking van het Jura Claris Blue waterfilter:

€12,95

Koffievergelijk.nl

Fair Trade Original Dark Roast snelfilter

Fair Trade staat voor eerlijke koffie. Gericht op het verbeteren van de positie van kleine koffieboeren en hun coorperaties in Latijns-Amerika en Afrika. Met eerlijke handelsvoorwaarden en een ontwikkelingspremie.

€3,05

Koffievergelijk.nl

van Wees Bruidstranen 35cl

Zilverblad in een likeur die rozegeur en maneschijn belooft. Met een geur zo mooi en rijk dat hij slechts vergelijkbaar is met het allerfijnste parfum. Bruidstranen is een drank die op de bruiloft gedronken wordt maar ook door een pientere vrouw iedere keer geschonken dient te worden als haar iets niet bevalt. Daarmee herinnert zij haar bruidegom aan de trouwdag en de gedane beloftes die hij deed tijdens het drinken van de bruidstranen.

€17,99

Mijnslijter.nl

Mocca d'Or Espresso Aureo koffiebonen

Een koffie die voor de nieuwkomer in de espresso wereld een mooie overgang is. Maar ook voor de kenner een heerlijk moment om de hele dag door van deze koffie te genieten. Een zeer smaakvolle en stevig geurende espresso melange met een volle zacht romige afdronk.

€19,65

Koffievergelijk.nl

Douwe Egberts melkproduct

Douwe Egberts melkproduct

€8,95

Koffievergelijk.nl

WMF ontkalker

Het advies is, afhankelijk van je gebruik en de waterhardheid om uw koffiezetapparaat of espressomachine om de 3 - 5 weken te ontkalken. Geschikt voor de volgende WMF modellen: WMF 150 F, WMF 450, WMF 500, WMF 800, WMF 900, WMF 1000, WMF 1000 s, WMF 1000 Pro, WMF 1200 S, WMF 1400, WMF 1500 S, WMF Bistro, WMF Presto, Gebruiksaanwijzing: Raadpleeg de gebruikshandleiding van uw volautomatische koffiemachine.

€8,95

Koffievergelijk.nl

Faiveley Mercurey 'Clos Rochette'

Faiveley is opgericht in 1825 en staat bekend als een vooraanstaand domaine in de Bourgogne. Gevestigd in het hart van Nuits-Saint-Georges, heeft het wijnhuis zich gedurende zeven generaties strategisch uitgebreid. Zo produceren ze onder andere prestigieuze Cru’s van Côte de Nuits and Côte de Beaune. Vandaag de dag telt Domaine Faiveley meer dan 120 hectaren wijngaard, waarvan zo’n 80 procent van de Faiveley wijnen wordt verbouwd op grond van de familie, of in gebieden die bij Domaine Faiveley onder contract staan. In december 2004, nadat hij dertig jaar aan het roer stond, heeft François Faiveley de leiding overgedragen aan zijn jonge zoon, Erwan. Traditie, gedegen vakmanschap en nieuwe technieken dragen er toe bij dat de wijnen van Domaines Faiveley hooggewaardeerd worden.

€19,75

Villavino.nl

Zonnatura Thee Theinevrij

Zonnatura Thee Theinevrij is op natuurlijke wijze van de theïne ontdaan, waardoor u rustig kunt genieten van de rijke intense smaak op alle momenten van de dag. Zonnatura Thee Theinevrij is een biologische zwarte thee zonder theïne. De speciaal

€2,19

DeOnlinedrogist.nl

Nicolas Feuillatte Brut Cuvée Spéciale Millésimée

Nicolas Feuillatte is geboren in 1926 te Parijs. In 1955 vertrekt bij naar de Verenigde Staten en wordt importeur van Afrikaanse koffie in New York. Na het overlijden van zijn vader vertrekt Nicolas Feuillate naar Australie alwaar hij een aantal jaren woont en werkt. Echter in 1972 koopt hij 12 hectare in de Champagnestreek en hier begint bij Domain Saint Nicolas in Montagne de Reims Frankrijk en besluit een eigen kwaliteitsmerk in Champagne op te bouwen. En zoals wij allen weten is hij daar meer dan in geslaagd. Het is het meest verkochte champagnemerk van Frankrijk en qua volume de nummer 4 van de wereld.

€46,00

Villavino.nl

Bernardus Pinot Noir

Welhaast bij toeval verwierf Ben Pon in 1989 een stuk land op de hellingen achter Carmel Valley Village. Hij startte hier zijn Bernardus Winery. Ben Pon ziet wijn als een vorm van kunst. Zijn droom is om met zijn Bernardus winery, een rode wijn te maken die “de Grote Cru's“ uit de Bordeaux kunnen evenaren. De Carmel Vallei in Californië is de locatie waar deze droom uit moet komen. Meer dan 300 levende eiken geven bescherming aan de zorgvuldig geplante wijnstokken. Van de druivensoorten Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Frank, Petit Verdot, en Sauvignon Blanc. De Chardonnay druiven staan aangeplant in Monterey Bay met een verkoelend zeewind en klimaat een top locatie, eveneens in Californië. De Bien Nacido Vineyard ligt in de Santa Maria Valley in Santa Barbara. Specifiek deze omgeving is uiterst geschikt voor het maken van grote Pinot Noirs. De ondergrond bestaat uit licht zanderige leem. De opbrengst is laag, zodat de druiven een intense kleur en smaak hebben. Het klimaat wordt beïnvloed door koele stromingen van de Pacific. De vroege ochtend mist stabiliseert het klimaat gedurende het groeiseizoen. De druiven gisten gedurende een week. De Melkzure gisting vindt plaats in Frans eiken vaten, waarna de wijn wordt overgeslagen op edelstaal.

€34,99

Villavino.nl

Negroamaro del Salento igt 'Morando'

Het wijnhuis is in 1886 opgericht door Carlo Campagnola. Zijn eerste officiële erkenning ontving hij in 1907 tijdens een prijsuitreiking waar hij een gouden medaille ontving voor zijn reccioto-wijn. De wijnkelders, die nu al vier generaties in het bezit zijn van de familie Campagnola, zijn gelegen in Valgatara, het centrum van het klassieke Valpolicellagebied, in het dorpje Marano di Valpolicella. Naast de eigen wijngaarden van de familie heeft het bedrijf ook vele langlopende contracten met wijnboeren uit Soave, Bardolino, Valpolicella en Gambellara en boeren uit de provincie Apulië. Luigi Campagnola, de vierde generatie in de familie, selecteert met zorg de wijngaarden in deze gebieden. Met veel aandacht koopt hij de mooiste druiven bij de wijnboeren in. Door langlopende contracten is hij verzekerd van druiven van de beste kwaliteit voor een redelijke prijs. De druiven worden geperst in de wijnkelders in Valgatara en Apulië waar men gebruikt maakt van de modernste apparatuur om wijn te maken en te bottelen. De witte wijnen behouden hun frisheid door de vergisting op temperatuur-gecontroleerde roestvrijstalen vaten. De rode wijnen worden na de vergisting in de originele marmeren kelders op Sloveens eikenhouten vaten gelegd ter verfijning van de smaak.

€6,10

Villavino.nl

Simon Levelt Darjeeling Blue Mountain

Simon Levelt Darjeeling Blue Mountain is een frisse darjeeling thee, met een vol en krachtig aroma

€1,25

DeOnlinedrogist.nl

Eten en drinken bij BestelOnline.nl

Alles op het gebied van eten en drinken. Soms kan het erg lastig zijn om bepaalde producten te vinden. Hier bij Bestel Online kunt u eenvoudig door middel van selecties vinden wat u zoekt, en direct de voordeligste winkel vinden. Van wijn, bier, koffie tot vlees en alle artikelen zoals glazen en barbeques vindt u hier overzichtelijk gerangschikt op soort en prijs.