Elektronica en Witgoed

Dateq SPL-3 TS, Audio level guard

De SPL3 werkt net zoals de SPL2: een microcontroller meet continu het ingangsniveau en past het uitgangsniveau aan zodra de maxima… lees meer

€ 969,00
Bezoek de webwinkel  

Productinformatie

De SPL3 werkt net zoals de SPL2: een microcontroller meet continu het ingangsniveau en past het uitgangsniveau aan zodra de maximale toegestane waarde wordt overschreden.De SPL3 heeft nog een andere functie. Hij heeft een meetmicrofoon zodat ook de geluidsdruk van bijvoorbeeld een live-band gemeten kan worden. Hierdoor is de SPL3 bij uitstek geschikt voor live-optredens waar de band haar eigen apparatuur meeneemt. Als in live-mode het geluidsdrukniveau de vooraf ingestelde waarde overschrijdt kan de begrenzer een waarschuwing geven aan de band (een flitsende lamp). Als de geluidsdruk te hoog blijft zal de limiter een sanctie geven. Het is mogelijk om de netspanning doormiddel van deze santie af te schakelen.
De SPL3TS heeft een ingebouwde klok. Deze maakt het mogelijk om per dagdeel verschillende geluidsdruk-niveau's in te stellen. De ingebouwde kalender ondersteund tot 10 data waarop de limiter in 'bypass' mode werkt. Al deze instellingen kunnen met behulp van de PC-software worden ingesteld.

Producteigenschappen

Merk Dateq
Productgroep Audio.
Tags Dateq-SPL-3-TS--Audio-level-guard
Gevonden bij Licht-Geluid.nl
Meer informatie en eigenschappen van dit product zijn op de verkooppagina te vinden.