HD IP wifi fisheye camera: altijd weten wat er in de omgeving gebeurt

HD IP wifi fisheye camera: altijd weten wat er in de omgeving gebeurt
Terug naar overzicht

Omschrijving

Wil jij je kostbare bezittingen beschermen met cameratoezicht? Dan is deze HD IP camera een handige tool om te hebben. De camera is geschikt voor zowel privé, als voor bedrijven.


 


Zeer geavanceerd - de camera bevat een fisheye-lens dat een 360 graden beeld geeft. Hierdoor zijn er geen dode hoeken waarvan een inbreker of insluiper gebruik kan maken. Daarnaast beschikt het over infrarood, waardoor het ook ’s nachts een duidelijk beeld geeft. De IP camera heeft tevens tweezijdige audio, waarmee je niet alleen geluid hebt bij je beeld, maar ook van je kan laten horen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je de camera plaatst op de kinderkamer.


 


Makkelijke installatie - de HD IP camera is makkelijk te installeren en doordat het erg compact is, makkelijk te bevestigen zonder dat het opvallend is. Wanneer de camera gekoppeld is met je Wifi, zijn de beelden makkelijk te beheren met een applicatie op je apparaten. De beelden zijn dankzij de HD camera uiteraard van hoge kwaliteit. 


 


Dus of je nou zekerheid wilt hebben over je huis of pand, of een oogje in het zeil wilt houden bij je kinderen… deze IP camera is voor verschillende situaties de oplossing.


 


Kenmerken HD IP camera:


- Met beelden van HD kwaliteit


- Fisheye lens voor 360 graden beeld


- Eenvoudig te bevestigen


- Duurzaam model


- Altijd genoeg geheugen door overschrijving


- Met tweezijdige audio


- Uitgevoerd met reset-knop


- Gemakkelijk aan te sluiten op wifi


 


Jouw voordeel:


Bespaar 40%

Productnummer ce685b4dd4ccb22fbf696fdcd676d436efb87402
Toegevoegd 2018-09-17
Bijgewerkt 2018-09-17
Gevonden bij 24dealstore.nl
Prijs

€ 39,95