Subcategorie

Algemeen (2109)
Shop

Homemeetsnature.nl (2109)

2109 producten gevonden

Bloemen en Geschenken

Beaucarnea Recurvata met vertakkingen (Hydroplant)

De Beaucarnea, ook wel olifantspoot geniet bij voorkeur een lichte standplaats. Let op dat u gedurende de zomermaanden niet een te lange periode direct zonlicht op de bladeren laten schijnen. In de winterperiode is direct zonlicht geen probleem en zelfs goed. De Beaucarnea kan ook op wat schaduwrijkere plaats staan. Probleemloze plant!

Water: Hydroplanten watergeven is echt heel eenvoudig. Op de gratis meegeleverde watermeter zijn 3 waterniveaus aangegeven, waaronder minimum en maximum. Zorg ervoor dat het waterniveau niet onder het minimum tercht komt. Op welke wijze de watermeter dient te worden geinstalleerd is te lezen in onze eenvoudige handleiding Hydroplanten welke met uw bestelling zal worden meegeleverd. Gelieve de plant 1x per 2 maanden vloeibare Hydroplantenvoeding te geven.

Optionele accessoires: Kunststof inzethoezen, Watermeter (bij elke plant ontvangt u er 1 gratis), Hydrokorrels, Hydroplanten voeding. Bij deze hydroplant ontvangt u geheel kosteloos

€ 369,00

Homemeetsnature.nl

Schaal Bowl (Moda) Goud 55 Cm.

Schaal Bowl (Moda) Goud 55 Cm.

Maatvoering: Diameter 55cm. Hoogte: 22cm. (Diameter betreft de buitenzijde van de pot op het breedste punt)

Materiaal: Hoogwaardig keramiek.
Kleur: Goud.

Toepassing: Geschikt voor gebruik binnen en buiten.
Optionele accessoires zijn inzethoezen en onderzetters.
Pot in werkelijkheid bekijken? Mail voor een afspraak naar klantenservice@homemeetsnature.nl

€ 199,00

Homemeetsnature.nl

Yucca Elephantipes

Herkomst: De zuidelijke staten van Midden- Amerika, voornamelijk Guatemala en Honduras. De Yuccastammen groeien in en langs de koffievelden als schaduwplant en als afscheiding tussen de koffieplantages.

Standplaats: Bij voorkeur een lichte plaats, hoeft niet direct in de zon. Kan ook op een halfschaduwplaats staan. In de zomer kan de Yucca prima worden gebruikt als balkon en terrasplant. Hij verdraagt geen temperatuur lager dan 8 graden Celsius.

Verzorgingstips: In de groeiperiode april tot augustus 2 wekelijks bijmesten. Matig water geven, in de groeiperiode ( april tot augustus) wat meer water dan in de winter. Grond mag iets uitdrogen. Plant mag niet met haar voeten in het water blijven staan. Wanneer de plant enige tijd binnen staat is het aan te raden de bladeren af en toe met een vochtige doek af te nemen.

Diameter van de pot 30 cm. Hoogte van de plant inclusief pot 120 - 130 cm. Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

€ 59,00

Homemeetsnature.nl

Capi Nature Vaas taps rond rib II ivoor 16 Cm.

Capi Nature Vaas taps rond rib II ivoor 16 Cm.

Diameter 16 Cm. Hoogte 14,5 Cm. (Diameter betreft het breedste punt en niet het plantgat)

Merk: Capi Europe. Model: Capi Nature. Kleur: Ivoor

Materiaal: Hoogwaardig kunststof met een geweldige natuurlijke uitstraling. Geschikt voor gebruik binnen en buiten.

€ 7,95

Homemeetsnature.nl

Bloempot Lechuza Quadro antraciet 28

Ook de populaire Lechuza Quadro vorm is vanaf het voorjaar 2013 aanzienlijk opgewaardeerd: een fraai greepframe in potkleur siert alle All-in-One set van de formaten 21 t/m 50 Â- en ziet daarbij niet alleen mooi uit, maar maakt het ook bij de Lechuza Quadro eindelijk mogelijk de beplanting op locatie in een handomdraai te verwisselen.

Lengte 28 cm. Breedte 28 cm. Hoogte 26 cm.

Geschikt voor gebruik binnen.

€ 25,95

Homemeetsnature.nl

Dracaena Pleomele Song of India op stam(Kamerplant)

Herkomst: De Dracaena of drakenbloedboom vindt haar oorsprong in West-Afrika en wordt al sinds de 17e eeuw naar Europa geexporteerd. De Dracaena staat in de lijst van Nasa als meest luchtzuiverende planten. Deze planten zuiveren de lucht dus beter dan gemiddelde plant en dus ideaal voor ruimten waar wordt gerookt of waar printers staan. Mede daarom zie je ze vaak als binnenbeplanting in kantoren en andere bedrijfsruimten.

Standplaats: Deze planten worden gekweekt in de bergen van Costa Rica waar het 365 dagen per jaar bewolkt is. Een plek met indirect licht is het beste voor de plant, maar een plek in de schaduw vindt de plant ook prima. Zomer en winter kamertemperatuur bij voorkeur tussen de 15 en 25 graden Celcius.

Verzorgingstips: Iedere maand de plant bijvoeden komt de groei en kwaliteit ten goede. Belangrijk is dat de pot niet uitdroogt. Bij voorkeur de kluit altijd lichtvochtig houden. Krijgt de plant zwarte plekjes dan is de kans groot dat de plant niet vol

€ 199,00

Homemeetsnature.nl

Rubus Tayberry Frambraam

Van oorsprong komt de Rubus Tayberry 'Taybes' uit Noord-Europa. De Taybes is een kruising tussen de framboor en de braam en wordt ook wel Frambraam genoemd.De Rubus Tayberry is een in de wintermaanden bladverliezende fruit- en klimplant met donkergroen blad met in het voorjaar witte bloemen met daaruit volgend rode vruchten.

De Taybes bloeit in de periode juni-juli en is niet geurend. In gunstige omstandigheden kan de Taybes uitgroeien tot een hoogte van maximaal 150 cm en een breedte van ca 100 cm. U kunt de plant in het vroege voorjaar snoeien.

De Taybes gedijt uitstekend in de volle zon of half schaduw. Gelieve de Rubus Tayberry 'Taybes' buiten te laten overwinteren. De plant kan niet goed tegen een temperatuur lager dan -15 graden Celcius.

Bijzonderheden: Eetbare vruchten.

Uitleverhoogte: 20 tot 35 cm in handige doos met verzorgingsinformatie.

Omdat deze plant door het jaar heen, veroorzaakt door seizoenen een w

€ 2,99

Homemeetsnature.nl

Artstone Ella Pot taupe

De Artstone Ella Pot taupe is een UV bestendige planter met een uniek drainage systeem. Vervaardigd uit een mix van Resin en gemalen steen en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Gemaakt van lichtgewicht kunststof.

Geschikt voor binnen- en buiten gebruik.

Optionele accessoires zijn transparante onderzetters.

€ 3,75

Homemeetsnature.nl

Fruithout klein (natural)

Fruithout klein natural.

Ca. 30 cm lang.

Het betreft hier een natuur produkt. De vorm van het geleverde produkt kan afwijken van de foto.

€ 8,95

Homemeetsnature.nl

Camellia japonica rood 'Dr King' JONG + 10 KNOP

Camellia japonica rood 'Dr King'
Kleur: Rood. Let op, deze Camellia kan wat naar roze kleuren.

Diameter van de pot is 15 cm. De hoogte van de plant is ca 65 cm en zal worden uitgeleverd met 15 bloemknoppen of meer.

UITVERKOCHT. VANAF SEPTEMBER 2018 WEER VERKRIJGBAAR

De winterharde tot ca -10 graden celcius groenblijvend Camelia 'Dr. King' kan in de volle grond op een enigszins beschutte zonnige of half zonnige plek in uw tuin groeien. Gebruikt u de Camelia Dr. King' als kuipplant gelieve deze dan vorstvrij te laten overwinteren.
Let op, de temperatuur in deze ruimte mag niet hoger zijn dan 15 graden celcius.

De bloeiperiode van de Camelia Dr. King' is maart Â- april. Bij nachtvorst kunnen de bloemen bruine vlekjes krijgen. U kunt dit voorkomen door bij vorst de plant af te dekken met b.v. noppefolie. De wintergroene Camelia Dr. King' groeit het beste in vrij vochtige humusrijke grond. Eventueel kunt u met

€ 9,99

Homemeetsnature.nl

Capi Nature pot rib ivoor 43 Cm.

Capi Nature pot rib ivoor 43 Cm.

Diameter 43 cm. Hoogte 41 cm. (Diameter of breedte betreft het breedste punt en niet het plantgat)

Merk: Capi Europe. Model: Capi Nature. Kleur: Ivoor

Materiaal: Hoogwaardig kunststof met een geweldige natuurlijke uitstraling. Geschikt voor gebruik binnen en buiten.

€ 42,95

Homemeetsnature.nl

Kerstbal koper glans 5 cm

Kerstbal koper glans 5 cm

Diameter 5 cm.

Materiaal: Kunststof onbreekbaar/unbreakable. Nauwelijks van glas te onderscheiden.

Inhoud: 30 stuks

€ 19,95

Homemeetsnature.nl

Inzethoes rond

De kunststof inzethoes is de perfecte oplossing voor het waterdicht maken van bloempotten en plantenbakken. De inzethoes is zeer flexibel en daardoor goed te vormen.

€ 4,95

Homemeetsnature.nl

Lumenio LED Ball 60 cm

Lumenio LED Bal met een diameter van 60 cm.
Onderzijde van de bal is vlak zodat deze niet weg kan rollen.
Diameter 60 cm en hoogte 56 cm.

Materiaal: Polyethyleen kleur: wit Lichtkleur: Multicolor. (Bepaal zelf de kleur. 15 verschillende kleuren instelbaar middels afstandsbediening)
Bijzonderheden: LED lamp 12 V 48 Watt maximaal
'buiten' kabel 4 meter lang. 230V Netspanning
Geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. inclusief afstandsbediening Dimbaar, dimmer inbegrepen.

De bal is gemaakt van wit lichtdoorlatend kunststof (polyethyleen). Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kunt u de led lamp in 15 verschillende kleuren instellen en tevens dimmen.

Geschikt voor gebruik binnen en buiten.

€ 199,00

Homemeetsnature.nl

Ficus Cyathistipula 210 cm (Afrikaanse Vijgenboom)

Ficus Cyathistipula 210 cm (Afrikaanse Vijgenboom)

Diameter van de pot 35 cm. Hoogte van de plant inclusief pot ca. 210 cm.
Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Standplaats: Een Ficus kan zowel op een lichte als op een half-lichte plek staan. Zorg er wel voor dat de plant niet in het directe zonlicht wordt geplaatst tijdens de hete zomermaanden. Wanneer u eenmaal een plekje heeft gevonden is het raadzaam om de plant daarna niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe locatie. Groeit de Ficus teveel naar een richting dan kunt u hem natuurlijk draaien, liefst met kleine beetjes tegelijk.

Verzorgingstips: Hoe lichter de plant staat, hoe meer water hij nodig heeft. De watergift moet dus op de standplaats worden aangepast. Zorg ervoor dat de potkluit nooit helemaal uitdroogt. Tijdens de rustperiode ('s-winters) weinig gieten met lauwwarm water. 's-Zomers een douche in de vorm van een regenbui

€ 199,00

Homemeetsnature.nl

Artstone Claire pot terra 10 cm

Artstone Claire pot terra 10 cm

De bloempotten van Artstone maken de omgang met planten makkelijk. Elke pot is voorzien van een drainagesysteem waar overtollig water wordt opgevangen, ideaal als waterreservoir voor droge dagen. Zo wordt het verzorgen van planten wel heel eenvoudig!

Diameter van de pot is 10 cm en de hoogte is 11 cm.

Kleur: Terra.
Materiaal: Hoogwaardig kunststof.
Geschikt voor gebruik binnen en buiten.

€ 1,95

Homemeetsnature.nl

Polystone Rectangle smoke

De Polystone Rectangle smoke is gemaakt van polystone, een mengsel van gemalen kunststof en steen. De smoke-uitvoering oogt statig in elke ruimte, terwijl de naturel uitvoering parmantig overzicht houdt.

Handgemaakt van een kunststof-steen mengsel.

Geschikt voor gebruik binnen.

Optionele accessoires zijn transparante onderzetters en kunststof inzethoezen. Met de kunststof inzethoes weet u zeker dat de pot waterdicht is.

€ 59,95

Homemeetsnature.nl

Schefflera Gold Capella op gevlochten stam

Herkomst: Schefflera is familie van de klimop (Araliaceae) en groeit van nature in bergbossen met een gematigde temperatuur. In de tropische gebieden van Taiwan, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië komen circa 150 verschillende soorten voor. Voor de huiskamer zijn alleen de Australische Schefflera Actinophylla en Arboricola verder ontwikkeld. Van de laatste soort is het aanbod momenteel het grootst. In de Australische lente draagt de boom rode bloemen. In de huiskamer zal dit echter niet gebeuren. Gek genoeg is de Schefflera nu één van de populairste kamerplanten.

Standplaats: De Schefflera is een makkelijke kamerplant. Zet de Schefflera bij voorkeur op een lichte plaats (direct zonlicht is geen probleem), vooral 's-winters. Als de plant te donker staat kan hij zijn bladeren laten vallen. Temperaturen van 10 tot 30 graden Celcius zijn geen probleem voor de Schefflera, maar tussen de 15 en 20 graden Celcius voelt de plant zich op zijn best.

Verzor

€ 59,00

Homemeetsnature.nl

Camellia japonica wit 'Brushfield yellow' +15 KNOP

Camellia japonica wit "Brushfield yellow"
(kleur wit met een geel hart)

Diameter van de pot is 15 cm. De hoogte van de plant is ca 65 cm en zal worden uitgeleverd met 15 bloemknoppen of meer.

​​​​​​​UITVERKOCHT. VANAF SEPTEMBER 2018 WEER VERKRIJGBAAR

De winterharde tot ca -10 graden celcius groenblijvend Camelia 'Brushfield's Yellow' kan in de volle grond op een enigszins beschutte zonnige of half zonnige plek in uw tuin groeien. Gebruikt u de Camelia 'Brushfield's Yellow' als kuipplant gelieve deze dan vorstvrij te laten overwinteren. Let op, de temperatuur in deze ruimte mag niet hoger zijn dan 15 graden celcius.

De bloeiperiode van de Camelia 'Brushfield's Yellow' is maart Â- april. Bij nachtvorst kunnen de bloemen bruine vlekjes krijgen. U kunt dit voorkomen door bij vorst de plant af te dekken met b.v. noppefolie.
De wintergroene Camelia 'Brushfield's Yellow' groeit het b

€ 9,99

Homemeetsnature.nl

Sansevieria Zeylanica 80 cm. (Kamerplant)

Herkomst: De Sansevieria komt oorspronkelijk uit het westen van Afrika, van Nigeria tot aan Congo, en behoort tot de Succulenten familie. De volksnaam vrouwentong heeft de plant te danken aan de scherpte van het blad. Tegenwoordig wordt de Sansevieria vooral geimporteerd vanuit Costa Rica, Quatamala, Thailand en China. De Sansevieria komt zowel in een modern als klassiek interieur goed tot z'n recht. Door de strakke uitstraling is een hij gemakkelijk in mooie (hoge) plantenbakken te plaatsen.

Standplaats: Sanseveria's houden van licht. Geef ze daarom een matig lichte tot lichte standplaats. Zonlicht kan ook. Aangezien de Sanseveria een tropische plant is, mogen de temperaturen niet te laag zakken. Zorg voor dagtemperaturen tussen 15 en 28 graden Celsius en nachttemperaturen tussen 12 en 20 graden Celsius is.

Verzorgingstips: Houd Sanseveria's in het voorjaar en de zomer gelijkmatig vochtig. In hun habitat komen deze maanden doorgaans overeen met het re

€ 25,00

Homemeetsnature.nl

Anthurium rood

De Anthurium is een gemakkelijke woonplant die weinig onderhoud en verzorging nodig heeft. Het liefst staat hij op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. De kluit mag een beetje vochtig blijven. Als de plant te nat staat, is de grond zwart in plaats van bruin en kun je beter wat minderen met het gieten. Ook in houdbaarheid en doorbloeien is de Anthurium vrijwel niet te overtreffen: hij blijft nieuwe bladeren en bloemen aanmaken. Kleurt het schutblad in de tweede bloei groen, dan is dat een teken dat de plant te donker staat of onvoldoende voeding krijgt. Gele bladeren en verdorde bloemen kun je weghalen. Glimt het schutblad mooi? Dan is de Anthurium helemaal tevreden.

Diameter van de pot is 12 cm en de totale hoogte bedraagt ongeveer 35 a 40 cm. Direct vers van de kweker!

€ 9,95

Homemeetsnature.nl

Elho Pure Flower Bridge Taupe (Dia. 32cm en Hgt 29cm)

Met de Elho Pure Flower Bridge breng je nog meer lifestyle aan op je balkon. De Flower Bridge is eenvoudig aan te brengen en staat stabiel dankzij de bijgesloten set fixators. Door zijn universele boog is deze aan te brengen op zowel vierkante als ronde relingen tot 6 cm. Voorzien van geïntegreerde waterpijpjes voor gezonde planten.

Diameter 32 cm en hoogte 29 cm.

Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en daardoor geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Kleur: Taupe

€ 25,95

Homemeetsnature.nl

Bloempot Lechuza Quadro wit 28

Ook de populaire Lechuza Quadro vorm is vanaf het voorjaar 2013 aanzienlijk opgewaardeerd: een fraai greepframe in potkleur siert alle All-in-One set van de formaten 21 t/m 50 Â- en ziet daarbij niet alleen mooi uit, maar maakt het ook bij de Lechuza Quadro eindelijk mogelijk de beplanting op locatie in een handomdraai te verwisselen.

Lengte 28 cm. Breedte 28 cm. Hoogte 26 cm.

Geschikt voor gebruik binnen.

€ 25,95

Homemeetsnature.nl

Bloempot Lechuza Deltini all inclusive set wit 14

Bij Lechuza houdt de professionele groenvoorziening voor binnenruimtes niet op bij tafels en balies. Bij Lechuza zijn immers ook alle tafelpotten voorzien van een binnenbak en bewateringssysteem die voor een betere plantengroei zorgen, hoe klein de opstellingsruimte ook is.

Diameter 14 cm. Hoogte 18 cm.

Geschikt voor gebruik binnen.

€ 15,95

Homemeetsnature.nl

Bloempot Lechuza Quadro zilver 28

Ook de populaire Lechuza Quadro vorm is vanaf het voorjaar 2013 aanzienlijk opgewaardeerd: een fraai greepframe in potkleur siert alle All-in-One set van de formaten 21 t/m 50 Â- en ziet daarbij niet alleen mooi uit, maar maakt het ook bij de Lechuza Quadro eindelijk mogelijk de beplanting op locatie in een handomdraai te verwisselen.

Lengte 28 cm. Breedte 28 cm. Hoogte 26 cm.

Geschikt voor gebruik binnen.

€ 25,95

Homemeetsnature.nl

Anthurium wit

De Anthurium is een gemakkelijke woonplant die weinig onderhoud en verzorging nodig heeft. Het liefst staat hij op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. De kluit mag een beetje vochtig blijven. Als de plant te nat staat, is de grond zwart in plaats van bruin en kun je beter wat minderen met het gieten. Ook in houdbaarheid en doorbloeien is de Anthurium vrijwel niet te overtreffen: hij blijft nieuwe bladeren en bloemen aanmaken. Kleurt het schutblad in de tweede bloei groen, dan is dat een teken dat de plant te donker staat of onvoldoende voeding krijgt. Gele bladeren en verdorde bloemen kun je weghalen. Glimt het schutblad mooi? Dan is de Anthurium helemaal tevreden.

Diameter van de pot is 12 cm en de totale hoogte bedraagt ongeveer 35 a 40 cm. Direct vers van de kweker!

€ 9,95

Homemeetsnature.nl

Cyclamen mix

Cyclamen mix

Tenminste 3 kleuren. Voor de genoemde prijs ontvangt u 6 stuks. Kleurcombinaties kunnen verschillen. De planten worden met bloemen zoals op de foto worden geleverd en behoeven niet meer te worden afgekweekt.

Diameter van de pot is 9 cm en de totale hoogte bedraagt circa 15 tot 20 cm.

Verzorging: Cyclamen zijn geschikt voor binnen en buiten en gemakkelijk te verzorgen. Wanneer u de Cyclaam binnenshuis plaatst gelieve de Cyclaam niet boven de verwarming te plaatsen omdat ze dan te snel uitdroogt. Zolang de temperatuur niet onder nul komt kan de Cyclaam ook heel goed buiten worden geplant en zal deze tot de eerste vorst rijkelijk bloeien.

Plant de Cyclaam in uw tuin bij voorkeur in bakken en niet in de volle grond. Wanneer de grond te nat is kan schimmel worden gevormd. Wat is de ideale plek voor Cyclamen? Cyclamen passen op vele plaatsen in en buiten huis, liefst op een halfschaduw plek.

Cyclamen hebben regelmatig (3 maa

€ 9,99

Homemeetsnature.nl

Inzethoes vierkant

De kunststof inzethoes is de perfecte oplossing voor het waterdicht maken van bloempotten en plantenbakken. De inzethoes is zeer flexibel en daardoor goed te vormen.

€ 9,95

Homemeetsnature.nl

Bloempot Lechuza Quadro taupe 28

Ook de populaire Lechuza Quadro vorm is vanaf het voorjaar 2013 aanzienlijk opgewaardeerd: een fraai greepframe in potkleur siert alle All-in-One set van de formaten 21 t/m 50 Â- en ziet daarbij niet alleen mooi uit, maar maakt het ook bij de Lechuza Quadro eindelijk mogelijk de beplanting op locatie in een handomdraai te verwisselen.

Lengte 28 cm. Breedte 28 cm. Hoogte 26 cm.

Geschikt voor gebruik binnen.

€ 25,95

Homemeetsnature.nl

Jasminium (Jasmijn) wit

Van oorsprong komt de Jasminium 'Jasmijn' uit Oost-Azië. De Jasmijn is een in de wintermaanden bladverliezende klimplant met donkergroen blad en witte bloemen.

De Jasmijn bloeit in de periode juni-oktober en is niet geurend. In gunstige omstandigheden kan de Jasmijn uitgroeien tot een hoogte van maximaal 300 cm en een breedte van ca. 150 cm breed. U kunt de plant in de herfst na de bloeiperiode snoeien.

De Jasmijn gedijt uitstekend in de volle zon. Gelieve de Jasminium 'Jasmijn' buiten te laten overwinteren. De plant kan niet goed tegen een temperatuur lager dan -15 graden Celcius.

Bijzonderheden: Geen.

Uitleverhoogte: 20 tot 35 cm in handige doos met verzorgingsinformatie.

Omdat deze plant door het jaar heen, veroorzaakt door seizoenen een wisselende uitstraling heeft is gebruik gemaakt van een sfeerfoto.

€ 3,99

Homemeetsnature.nl

Bloemen en Geschenken bij BestelOnline.nl

Wilt u iemand verrassen met een bloemetje, fles wijn of een ander geschenk? En wilt u dit online bestellen? Kijk in ons ruime overzicht wat er allemaal mogelijk is.
Boeketten, Ballonnen, Fruitmand of een fles Wijn, u kunt het allemaal eenvoudig vinden op BestelOnline.nl