Auto onderdelen Bloemen en Geschenken Dagaanbiedingen Dieren Elektronica en Witgoed Erotische artikelen Eten en drinken Feestartikelen Games en spellen Speelgoed Gezondheid en verzorging Kleding Kantoorartikelen Hard- en software Vakantie en reizen Warenhuizen Wonen, huis en tuin Kado's en gadgets Hobby en vrijetijd Kunst Muziek, video en dvd Sport en recreatie Baby en kind Sieraden en accessoires

Polyfilla Pro W350 2K Sneldrogende Houtreparatiepasta

Polyfilla Pro W350 2K Sneldrogende Houtreparatiepasta
Terug naar overzicht

Omschrijving

Polyfilla Pro W350 2K Sneldrogende Houtreparatiepasta is een 2componenten sneldrogende houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat.
Toepassing Polyfilla Pro W350 2K Sneldrogende Houtreparatiepasta
Duurzaam repareren van schroef- en spijkergaten, kleine gaten en scheuren. Tevens als plamuur te gebruiken. Let op! Bij uitgevreesde noesten en kwasten primeren met de W340.
Gunstig HSE profiel: geen epoxy allergie
Sneldrogend
Uitstekende hechting
Perfect schuurbaar
Polyfilla Pro W350 2K Vulmiddel voor hout
De Polyfilla Pro W350 is een sneldrogende reparatie middel die zeer makkelijk te verwerken is en naar droging zich ook makkelijk laat schuren. Polyfilla Pro W350 is na 30 minuten droog en is zowel binnen als buiten te gebruiken. De verwerkingstijd na aanmaken is ongeveer 12 minuten. De W350 is tevens in dunne lagen op te zetten en daarom uitermate geschikt om mee te plamuren.

Productgroep Polyfilla plamuren en vulmiddelen
Tags Polyfilla-pro-w350-2k-sneldrogende-houtreparatiepasta
Productnummer bv3587
Toegevoegd 2017-03-19
Bijgewerkt 2018-09-16
Gevonden bij Bestel-verf.nl
Prijs

€ 40,23