Auto onderdelen Bloemen en Geschenken Dagaanbiedingen Dieren Elektronica en Witgoed Erotische artikelen Eten en drinken Feestartikelen Games en spellen Speelgoed Gezondheid en verzorging Kleding Kantoorartikelen Hard- en software Vakantie en reizen Warenhuizen Wonen, huis en tuin Kado's en gadgets Hobby en vrijetijd Kunst Muziek, video en dvd Sport en recreatie Baby en kind Sieraden en accessoires

Massage foam roller GRID (33 cm)

Massage foam roller GRID (33 cm)
Terug naar overzicht

Omschrijving

Tijdelijke aanbieding!


 Bij deze foam roller ontvang je een uitgebreide trainingsgids met maar liefst 30 oefeningen ter behoeve van rekken en strekken, balans, massage en ontspanning. Hierdoor kan iedereen direct aan de slag met de nieuwe foam roller.


Heeft u last van spierpijn na het sporten? Kies er dan eens voor om foam rollers te kopen. De WEIGHT HOOP Foam roller GRID kan zowel voor verschillende massage-oefeningen als voor een stabiliserende romptraining worden gebruikt. Door de bevestigings- en ondersteuningsspieren van het lichaam gericht te trainen, is de Foam roller ook voor yoga en pilates het perfecte accessoire.


In yoga wordt de foam roller vooral gebruikt voor het masseren van spieren en het stimuleren van myofascia (Self Myofascial Release); spieren en bindweefsel die bepalend zijn voor de flexibiliteit en mobiliteit van je lichaam. Regelmatig gebruik van een foam roller kan vastzittende spieren los maken, de flexibiliteit verhogen en littekenweefsel verminderen. 


Naast massage kunnen er een tal van oefeningen met een Massage foam roller GRID worden uitgevoerd, waardoor een foam roller ook uitstekend kan helpen bij het verbeteren van de stabiliteit en kracht. De Foam roller GRID is geschikt voor sporters van alle niveau's: van hardlopers, yoga-fanaten en wie dan ook met een actieve levensstijl.


De Massage foam roller GRID is circa 33 cm lang en heeft een diameter van ca. 14 cm. Hierdoor is deze foam roller goed draagbaar en makkelijk mee te nemen.


Product kenmerken: • Een veelzijdige en complete massage foam roller voor het masseren en losmaken van stijve spieren, kracht en stabiliteit oefeningen.

 • EAV schuim en PV

  Productgroep Kleine foamrollers (tot 45cm)
  Productnummer 1094
  Toegevoegd 2015-04-05
  Bijgewerkt 2018-09-16
  Gevonden bij Sportbay.nl
  Prijs

  € 13,90