Auto onderdelen Bloemen en Geschenken Dagaanbiedingen Dieren Elektronica en Witgoed Erotische artikelen Eten en drinken Feestartikelen Games en spellen Speelgoed Gezondheid en verzorging Kleding Kantoorartikelen Hard- en software Vakantie en reizen Warenhuizen Wonen, huis en tuin Kado's en gadgets Hobby en vrijetijd Kunst Muziek, video en dvd Sport en recreatie Baby en kind Sieraden en accessoires

Manduka eKOŽ yogamat (180 cm)

Terug naar overzicht

Omschrijving

De Manduka eKOŽ yogamat (5 mm) is de eerste keuze voor yogi's die een hoogwaardige, duurzame mat zoeken en tegelijkertijd geven om het milieu. De bovenkant heeft een innovatieve, door Manduka ontwikkelde geslotencelstructuur. De 'zeegras'-afwerking en de superieure demping zijn vriendelijk voor je lijf en de natuur. Deze natuurrubberen mat wordt vervaardigd met een niet-giftig versoepelingsproces en is geheel vrij van schuimmiddelen en plasticiden.


Kenmerken:  • 3.1 kg;

  • 66 cm x 180 cm x 5 mm;

  • Gemaakt van natuurlijk boomrubber dat niet afkomstig is uit de Amazone;

  • De meest duurzame, milieuvriendelijke mat vandaag de dag beschikbaar;

  • Ontwikkeld door yogaleraren;

  • Ontworpen om de ultieme combinatie van kussen en grip te bieden;

  • Bevat geen PVC of giftige weekmakers;
Gebruik en onderhoud:


Schoonmaken. Wij raden aan om Manduka Mat Restore of een verdunde organische wijnazijnoplossing (50/50) op een vochtige doek of spons te gebruiken. Wij adviseren de Prolite-mat niet in de wasmachine te doen omdat dit het biologische afbraakproces aanzienlijk versnelt!


Opbergen. Stel de mat niet onnodig bloot aan grote hoeveelheden zonlicht. Wanneer de mat nat is laat deze dan eerst opdrogen alvorens hem op te rollen.


 


 


Productgroep Yogamatten
Productnummer 1097
Toegevoegd 2015-01-09
Bijgewerkt 2018-09-16
Gevonden bij Sportbay.nl
Prijs

€ 76,95