Auto onderdelen Bloemen en Geschenken Dagaanbiedingen Dieren Elektronica en Witgoed Erotische artikelen Eten en drinken Feestartikelen Games en spellen Speelgoed Gezondheid en verzorging Kleding Kantoorartikelen Hard- en software Vakantie en reizen Warenhuizen Wonen, huis en tuin Kado's en gadgets Hobby en vrijetijd Kunst Muziek, video en dvd Sport en recreatie Baby en kind Sieraden en accessoires

Stokvis City Cat N3

Stokvis City Cat N3
Terug naar overzicht

Omschrijving

De Stokvis City Cat N3 is een leuke vouwfiets voor de korte ritten.
Door dat de Stokvis City Cat N3 makkelijk vouwbaar is, kunt u de fiets makkelijk meenemen!
Deze vouwfiets is voorzien van een Shimano Nexus naaf met 3 versnellingen. Hierdoor krijgt u de juiste verzet op ieder moment. Daarnaast is er ook gedacht aan de veiligheid. De Stokvis City Cat N3 is voorzien van een v-brake systeem met een terugtrap rem.
+ Shimano Nexus
+ 20 inch wielen
+ 3 versnellingen
+ Gemakkelijk vouwbaar
In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf 16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

Merk Stokvis
Kleur Blauw
Productgroep Fietsen|vouwfietsen
Maat Unisex
Tags Stokvis-city-cat-n3
Productnummer 5060
Toegevoegd 2018-06-13
Bijgewerkt 2018-09-16
Gevonden bij Matrabike.nl
Prijs

€ 239,00