Auto onderdelen Bloemen en Geschenken Dagaanbiedingen Dieren Elektronica en Witgoed Erotische artikelen Eten en drinken Feestartikelen Games en spellen Speelgoed Gezondheid en verzorging Kleding Kantoorartikelen Hard- en software Vakantie en reizen Warenhuizen Wonen, huis en tuin Kado's en gadgets Hobby en vrijetijd Kunst Muziek, video en dvd Sport en recreatie Baby en kind Sieraden en accessoires

Faiveley Mercurey 'Clos Rochette'

Faiveley Mercurey 'Clos Rochette'
Terug naar overzicht

Omschrijving

Faiveley is opgericht in 1825 en staat bekend als een vooraanstaand domaine in de Bourgogne. Gevestigd in het hart van Nuits-Saint-Georges, heeft het wijnhuis zich gedurende zeven generaties strategisch uitgebreid. Zo produceren ze onder andere prestigieuze Cru’s van Côte de Nuits and Côte de Beaune. Vandaag de dag telt Domaine Faiveley meer dan 120 hectaren wijngaard, waarvan zo’n 80 procent van de Faiveley wijnen wordt verbouwd op grond van de familie, of in gebieden die bij Domaine Faiveley onder contract staan. In december 2004, nadat hij dertig jaar aan het roer stond, heeft François Faiveley de leiding overgedragen aan zijn jonge zoon, Erwan.


Traditie, gedegen vakmanschap en nieuwe technieken dragen er toe bij dat de wijnen van Domaines Faiveley hooggewaardeerd worden.

Productgroep Wit
Model/type Faiveley
Tags Faiveley-mercurey--clos-rochette-
Productnummer FR-CH-0106-12
Toegevoegd 2014-08-31
Bijgewerkt 2015-09-02
Gevonden bij Villavino.nl
Prijs

€ 19,75