Auto onderdelen Bloemen en Geschenken Dagaanbiedingen Dieren Elektronica en Witgoed Erotische artikelen Eten en drinken Feestartikelen Games en spellen Speelgoed Gezondheid en verzorging Kleding Kantoorartikelen Hard- en software Vakantie en reizen Warenhuizen Wonen, huis en tuin Kado's en gadgets Hobby en vrijetijd Kunst Muziek, video en dvd Sport en recreatie Baby en kind Sieraden en accessoires

Nicolas Feuillatte Brut Cuvée Spéciale Millésimée

Terug naar overzicht

Omschrijving

Nicolas Feuillatte is geboren in 1926 te Parijs. In 1955 vertrekt bij naar de Verenigde Staten en wordt importeur van Afrikaanse koffie in New York. Na het overlijden van zijn vader vertrekt Nicolas Feuillate naar Australie alwaar hij een aantal jaren woont en werkt.


Echter in 1972 koopt hij 12 hectare in de Champagnestreek en hier begint bij Domain Saint Nicolas in Montagne de Reims Frankrijk en besluit een eigen kwaliteitsmerk in Champagne op te bouwen. En zoals wij allen weten is hij daar meer dan in geslaagd. Het is het meest verkochte champagnemerk van Frankrijk en qua volume de nummer 4 van de wereld.

Productgroep Champagne
Model/type Nicolas feuillatte
Tags Nicolas-feuillatte-brut-cuvee-speciale-millesimee
Productnummer VC-SW-0592-06
Toegevoegd 2015-06-17
Bijgewerkt 2015-09-02
Gevonden bij Villavino.nl
Prijs

€ 46,00