Auto onderdelen Bloemen en Geschenken Dagaanbiedingen Dieren Elektronica en Witgoed Erotische artikelen Eten en drinken Feestartikelen Games en spellen Speelgoed Gezondheid en verzorging Kleding Kantoorartikelen Hard- en software Vakantie en reizen Warenhuizen Wonen, huis en tuin Kado's en gadgets Hobby en vrijetijd Kunst Muziek, video en dvd Sport en recreatie Baby en kind Sieraden en accessoires

Rubus Tayberry Frambraam

Rubus Tayberry Frambraam
Terug naar overzicht

Omschrijving

Van oorsprong komt de Rubus Tayberry 'Taybes' uit Noord-Europa. De Taybes is een kruising tussen de framboor en de braam en wordt ook wel Frambraam genoemd.De Rubus Tayberry is een in de wintermaanden bladverliezende fruit- en klimplant met donkergroen blad met in het voorjaar witte bloemen met daaruit volgend rode vruchten.

De Taybes bloeit in de periode juni-juli en is niet geurend. In gunstige omstandigheden kan de Taybes uitgroeien tot een hoogte van maximaal 150 cm en een breedte van ca 100 cm. U kunt de plant in het vroege voorjaar snoeien.

De Taybes gedijt uitstekend in de volle zon of half schaduw. Gelieve de Rubus Tayberry 'Taybes' buiten te laten overwinteren. De plant kan niet goed tegen een temperatuur lager dan -15 graden Celcius.

Bijzonderheden: Eetbare vruchten.

Uitleverhoogte: 20 tot 35 cm in handige doos met verzorgingsinformatie.

Omdat deze plant door het jaar heen, veroorzaakt door seizoenen een w

Productgroep Tuinplanten
Tags Rubus-tayberry-frambraam
Productnummer 1049
Toegevoegd 2017-08-27
Bijgewerkt 2018-09-16
Gevonden bij Homemeetsnature.nl
Prijs

€ 2,99